Fizyka > Instrumenty i Akcesoria Optyczne > Refraktometry
refraktometr ręczny do pomiarów koncentracji cukru
w zakresie od 0 do 10 Brix
precyzja: 0.1
ATC (automatyczna kompensacja temperaturowa)
refraktometr ręczny do pomiarów koncentracji cukru
w zakresie od 0 do 20 Brix
precyzja: 0.1
ATC (automatyczna kompensacja temperaturowa)
refraktometr ręczny do pomiarów koncentracji cukru
w zakresie od 0 do 32 Brix
precyzja: 0.2
ATC (automatyczna kompensacja temperaturowa)
refraktometr ręczny do pomiarów koncentracji cukru
w zakresie od 28 do 62 Brix
precyzja: 0.2
ATC (automatyczna kompensacja temperaturowa)
refraktometr ręczny do pomiarów koncentracji cukru
w zakresie od 0 do 80 Brix
precyzja: 0.1
ATC (automatyczna kompensacja temperaturowa)
refraktometr ręczny do pomiarów koncentracji cukru
w zakresie od 40 do 82 Brix
precyzja: 0.5
ATC (automatyczna kompensacja temperaturowa)
refraktometr ręczny do pomiarów koncentracji cukru
w zakresie od 55 do 92 Brix
precyzja: 0.5
ATC (automatyczna kompensacja temperaturowa)
refraktometr ręczny do pomiarów:
1) roztwórów solnych
w zakresie od 0 do 100% (precyzja 1%)
2) pomiarów koncentracji cukru
w zakresie od 0 do 10 Brix (precyzja 0.1)
3) pomiaru współczynnika załamania
w zakresie od 1.000 do 1.070 (precyzja 0.001)
ATC (automatyczna kompensacja temperaturowa)
refraktometr ręczny do pomiarów:
1) surowic proteinowych
w zakresie od 0 do 12 g/dl (precyzja 0.2 g/dl)
2) masy uryny
w zakresie od 1.000 do 1.045 (precyzja 0.002)
3) współczynnika załamania
w zakresie od 1.333 do 1.360 (precyzja 0.0005)
ATC type (automatyczna kompensacja temperaturowa)
cena brutto (bez kosztów transportu)
refraktometr ręczny do pomiarów:
1) objętości alkoholu
w zakresie od 0 do 25% (precyzja 1%/00)
2) koncentracji cukru
w zakresie od 0 do 40 (precyzja 0.2)
ATC (automatyczna kompensacja temperaturowa)
refraktometr ręczny do pomiarów:
1) koncentracji cukru w winogronach oraz sokach owocowych
w zakresie od 0 do 140°Oe
2) koncentracji cukru
w zakresie od 0 do 32 Brix oraz od 0 do 25° Babo
precyzja: 1°Oe / 0.2 Brix / 0.2 KMW
ATC (automatyczna kompensacja temperaturowa)
refraktometr ręczny do pomiarów:
1) ciężkości kwasów akumulatorowych
w zakresie od 1.15 do 1.30 (precyzja 0.01)
2) temperatury zamarzania do -50°C chłodziw na bazie
glokolu etylenowego i glikolu propylenowego (precyzja 5°C)
uniwersalny refraktometr ręczny, dedykowany do pomiarów koncentracji cukru w marmoladach, owocach, miodzie, syropach, ...
wyposażony w 3 skale:
0 - 42%
42 - 71%
71 - 92%
precyzja: 0.2