Rotary Electric Motors, Industrial Controller of Asynchronous Motors and Brushless Motors, AC / DC 300W Dynamometer, DC Motor Load Study, Motor-Generator Set, Asynchronous Squirrel Cage Motor, Asynchronous Squirrel Cage Motor, Brushless AC Motor
Group
Przejdź do treści
refraktometr lunetkowy analogowy RF.5510 (cukier)
refraktometr lunetkowy analogowy RF.5510 (cukier)

refraktometr ręczny do pomiarów koncentracji cukru
w zakresie od 0 do 10 Brix

precyzja: 0.1

ATC (automatyczna kompensacja temperaturowa)







Dodaj
refraktometr lunetkowy analogowy RF.5520 (cukier)
refraktometr lunetkowy analogowy RF.5520 (cukier)

refraktometr ręczny do pomiarów koncentracji cukru
w zakresie od 0 do 20 Brix

precyzja: 0.1

ATC (automatyczna kompensacja temperaturowa)







Dodaj
refraktometr lunetkowy analogowy RF.5532 (cukier)
refraktometr lunetkowy analogowy RF.5532 (cukier)

refraktometr ręczny do pomiarów koncentracji cukru
w zakresie od 0 do 32 Brix

precyzja: 0.2

ATC (automatyczna kompensacja temperaturowa)







Dodaj
refraktometr lunetkowy analogowy RF.5562 (cukier)
refraktometr lunetkowy analogowy RF.5562 (cukier)

refraktometr ręczny do pomiarów koncentracji cukru
w zakresie od 28 do 62 Brix

precyzja: 0.2

ATC (automatyczna kompensacja temperaturowa)







Dodaj
refraktometr lunetkowy analogowy RF.5580 (cukier)
refraktometr lunetkowy analogowy RF.5580 (cukier)

refraktometr ręczny do pomiarów koncentracji cukru
w zakresie od 0 do 80 Brix

precyzja: 0.1

ATC (automatyczna kompensacja temperaturowa)







Dodaj
refraktometr lunetkowy analogowy RF.5582 (cukier)
refraktometr lunetkowy analogowy RF.5582 (cukier)

refraktometr ręczny do pomiarów koncentracji cukru
w zakresie od 40 do 82 Brix

precyzja: 0.5

ATC (automatyczna kompensacja temperaturowa)







Dodaj
refraktometr lunetkowy analogowy RF.5592 (cukier)
refraktometr lunetkowy analogowy RF.5592 (cukier)

refraktometr ręczny do pomiarów koncentracji cukru
w zakresie od 55 do 92 Brix

precyzja: 0.5

ATC (automatyczna kompensacja temperaturowa)







Dodaj
refraktometr lunetkowy analogowy RF.5610 (sól, cukier)
refraktometr lunetkowy analogowy RF.5610 (sól, cukier)

refraktometr ręczny do pomiarów:

1) roztwórów solnych
w zakresie od 0 do 100% (precyzja 1%)

2) pomiarów koncentracji cukru
w zakresie od 0 do 10 Brix (precyzja 0.1)

3) pomiaru współczynnika załamania
w zakresie od 1.000 do 1.070 (precyzja 0.001)

ATC (automatyczna kompensacja temperaturowa)

Dodaj
refraktometr lunetkowy analogowy RF.5612 (białka)
refraktometr lunetkowy analogowy RF.5612 (białka)

refraktometr ręczny do pomiarów:
1) surowic proteinowych
w zakresie od 0 do 12 g/dl (precyzja 0.2 g/dl)

2) masy uryny
w zakresie od 1.000 do 1.045 (precyzja 0.002)

3) współczynnika załamania
w zakresie od 1.333 do 1.360 (precyzja 0.0005)

ATC type (automatyczna kompensacja temperaturowa)


cena brutto (bez kosztów transportu)
Dodaj
refraktometr lunetkowy analogowy RF.5625 (alkohol)
refraktometr lunetkowy analogowy RF.5625 (alkohol)

refraktometr ręczny do pomiarów:

1) objętości alkoholu
w zakresie od 0 do 25% (precyzja 1%/00)

2) koncentracji cukru
w zakresie od 0 do 40 (precyzja 0.2)

ATC (automatyczna kompensacja temperaturowa)




Dodaj
refraktometr lunetkowy analogowy - areometr Oechsle RF.5635 (cukier)
refraktometr lunetkowy analogowy - areometr Oechsle RF.5635 (cukier)

refraktometr ręczny do pomiarów:

1) koncentracji cukru w winogronach oraz sokach owocowych
w zakresie od 0 do 140°Oe

2) koncentracji cukru
w zakresie od 0 do 32 Brix oraz od 0 do 25° Babo

precyzja: 1°Oe / 0.2 Brix / 0.2 KMW

ATC (automatyczna kompensacja temperaturowa)

Dodaj
refraktometr lunetkowy analogowy RF.5650 (baterie, chłodziwa)
refraktometr lunetkowy analogowy RF.5650 (baterie, chłodziwa)

refraktometr ręczny do pomiarów:

1) ciężkości kwasów akumulatorowych
w zakresie od 1.15 do 1.30 (precyzja 0.01)

2) temperatury zamarzania do -50°C chłodziw na bazie
glokolu etylenowego i glikolu propylenowego (precyzja 5°C)






Dodaj
refraktometr lunetkowy analogowy RF.5190 (cukier)
refraktometr lunetkowy analogowy RF.5190 (cukier)

uniwersalny refraktometr ręczny, dedykowany do pomiarów koncentracji cukru w marmoladach, owocach, miodzie, syropach, ...

wyposażony w 3 skale:
0 - 42%
42 - 71%
71 - 92%

precyzja: 0.2




Dodaj
Copyright HIK-Consulting Chabrowa 16, 01-934 Warszawa tel.: 784-076-911, 696-930-859, 22 864-9908, godziny pracy: 8:00~16:00, pon.-pt.
Nasza strona używa plików cookies i podobnych technologii. Poprzez brak zmiany ustawień swojej przeglądarki wyrażasz na to zgodę.




Wróć do spisu treści